Tänk om jag gifter mig med prästen

Svenskt drama från 1941. Den nyutexaminerade lärarinnan Eva får plats i en skola i en fattig och dyster landsbygd. Hon försöker ordna bättre förhållanden i skolan och hjälpa bygdens invånare till en drägligare tillvaro. Då hon träffar byns kyrkoherde Ingvar lovar han att hjälpa henne. Eva blir snart förälskad i Ingvar, men han lever hellre med minnet av sin ungdomskärlek. , Skådespelare: Nils Lundell, Anna Lindahl, Gudrun Brost, Arnold Sjöstrand, Viveka Lindfors, Georg Rydeberg

Skådespelare: Nils Lundell, Anna Lindahl, Gudrun Brost, Arnold Sjöstrand, Viveka Lindfors, Georg Rydeberg

Filmen släpptes 2016-08-25. Tänk om jag gifter mig med prästen har fått 6.8 av 2121 i betyg.

Filmtrailer för : Tänk om jag gifter mig med prästen

Läs mer om filmen på IMDB

Movieman.nu Skriven av:

Kommentarer är stängda.