Kategori: Film

3 oktober, 2022 / / Film

Brittiskt drama från 2019. En ung kvinna som studerar film i London under det tidiga 1980-talet faller för en komplicerad och opålitlig man. Hennes liv blir alltmer kaotiskt medan hennes omgivning oroar sig – tills det ofrånkomliga händer.

3 oktober, 2022 / / Film

Amerikanskt drama från 2019. Ett par tvingas ta itu med sin idealiserade bild av deras adopterade son. En lärare på gymnasiet gör en alarmerande upptäckt som hotar hans status som en av de bästa eleverna på skolan.

2 oktober, 2022 / / Film

En åldrad fribrottare går i pension, men har otur med det mesta han företar sig utanför ringen. Tjugo år efter sin storhetstid inom wrestlingen bestämmer han sig för att göra comeback.

2 oktober, 2022 / / Film

Saudisk-tyskt drama från 2019. Om Maryam som arbetar som läkare på ett sjukhus på den saudiska landsbygden. När hon blir inbjuden till en läkarkonferens utomlands känner sig Maryam glad och bekräftad men det vänds snabbt till besvikelse när myndigheterna kräver medgivande från hennes pappa, som råkar vara bortrest. Frustrerad och arg bestämmer sig nu Maryam för att ta saken i egna händer och med hela det patriarkala styret emot sig ställer hon upp som kandidat i det förestående kommunalvalet.

2 oktober, 2022 / / Film

Svensk krimianlthriller från 2022. En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar planera utredningen. Samtidigt börjar Josef på eget bevåg nysta i en nedlagd utredning. Det är ett brottsfall där han har en personlig relation, vilket blir både irriterande och frustrerande för Alex. Beck – Rage Room är den 44:e filmen i serien med Peter Haber som Martin Beck.

2 oktober, 2022 / / Film

Sommaren 1991. Tonåringa Daniel skickas till Cape Cod för att bo med en släkting efter att hans pappa gått bort. När Daniel träffar den lokala langaren inleds en semester av drogaffärer, äventyr och hemliga romanser.

1 oktober, 2022 / / Film

Amerikansk komedi från 1951. Sergeant Puccinelli har problem med sin flickvän. För att få ordning på situationen ber han virrhjärnan Korwin om hjälp. Men Puccinelli inser snart att han vänt sig till helt fel person.

25 september, 2022 / / Film

Brittiskt kriminaldrama från 2018. Ett gäng ålderstigna tjuvar planerar en vågad kupp mot ett underjordiskt valv med välfyllda bankfack. Filmen bygger på den verkliga kuppen 2015 mot Hatton Garden Safe Deposit Company i London.

25 september, 2022 / / Film

Svensk kriminalthriller från 2021. Martin Beck är tillbaka på jobbet efter sin sjukskrivning, till glädje för kollegorna. Beck-gruppen får ett nytt mordfall när en dansk medborgare hittas död i vattnet vid Liljeholmen i Stockholm. Mannen var medlem av en ökänd dansk knarkliga med konkurrenter i Sverige. Är det början på ett gängkrig? Ligans ledare sitter i svenskt fängelse och den enda han vill prata med är Steinar Hovland.

25 september, 2022 / / Film

Julie fyller snart 30 år och hennes liv är en enda stor röra. Hon har kastat bort sin talang och hennes äldre pojkvän, Aksel – en framgångsrik serietecknare – vill att de ska stadga sig och skaffa familj. När hon en kväll smyger sig in på en fest träffar hon den yngre och charmiga Eivind. Hon gör slut med Aksel och kastar sig in i ett nytt förhållande i hopp om att få nytt perspektiv på livet. Men hon kommer snart att inse att vissa livsval redan ligger bakom henne.