Kategori: Film

3 december, 2021 / / Film

Moonee bor med sin unga ensamstående mamma Halley på ett ruffigt Florida-motell. De har alltid ont om pengar, men Moonees värld är ändå en underbar plats där bara fantasin sätter gränserna för lek och bus. Den till synes bistre motellskötaren Bobby ömmar under ytan för infallsrika Moonee och hennes små kompisar, som ständigt skapar huvudvärk för sin omgivning.

2 december, 2021 / / Film

Thana, en arkitekt vars stjärna dalat, är på väg in i en existentiell kris. Den byggnad han varit mest stolt över ska rivas och hans frus intresse för honom har falnat. En dag träffar han på sin barndoms ’husdjur’, elefanten Pop Aye, som uppträder på en gata i Bangkok. Han köper elefanten och ger sig iväg på en resa tvärs över Thailand för att återföra sin gamla vän till den lilla by där de växte upp.

2 december, 2021 / / Film

Amerikanskt romantiskt drama från 2018. Noelle jobbar i varuhus, älskar skor, och inte har mycket till övers för julen. Men när hon av misstag blir instängd i varuhuset en vinterkväll ska hon få nytt perspektiv på helgfirandet. Plötsligt möter hon mystiska Charlie som visar sig vara hennes skyddsängel och som tar med henne på en julresa i tid och rum.

30 november, 2021 / / Film

Pengar som är menade för någon annan kastas av misstag in i baksätet på Jane och Alan Palmers bil en natt på en enslig motorväg. Alan vill gå till polisen, men Jane övertalar honom om att de ska vänta. Snart spåras paret upp av en man som påstår att pengarna är hans. Men Jane är redo att göra allt för att behålla dem.

29 november, 2021 / / Film

Amerikanskt romantiskt drama från 2020. Romantisk julfilm om Margot, en berömd pianist som återvänder till hotellet Chateau Neuhaus för att fira jul med sin familj. Där stöter hon också på sin ex-pojkvän Jackson som hon lärde känna på college när de var med i samma band. Han övertalar henne att vara med på den årliga julkonserten och snart börjar både julstämning och känslor att spira. Romantiskt juldrama från Hallmark.

28 november, 2021 / / Film

Amerikansk komedi från 2019. När Jay och Silent Bob får veta att det görs en reboot på Bluntman & Chronic-filmen beger de sig mot Hollywood och ChronicCon för att stoppa den.

28 november, 2021 / / Film

Svensk thriller från 2015. En ung kvinna hittas strypt på ett hotellrum i centrala Stockholm. Martin Beck och Gunvald Larsson utreder fallet där spåren leder åt flera olika håll, från stans förorter till nattlivet runt Stureplan. Samtidigt får de tampas med en ny polischef och Martin måste vänja sig vid det faktum att hans dotter dejtar en polis.

28 november, 2021 / / Film

Amerikanskt kriminaldrama från 2018. Den mysterielösande bibliotikarien Aurora Teagarden är tillbaka med ett nytt fall. Hennes brorson och hans rumskompis på college har försvunnit, samtidigt som den sistnämndes flickvän hittats mördad. Aurora får hjälp av vännerna i Real Murders Club och en stilig collegeprofessor som flyttat in i grannhuset. Den nionde filmen i deckarserien som bygger på Charlaine Harris böcker om Aurora Teagarden.

28 november, 2021 / / Film

Amerikansk komedi från 2018. När Tanya kommer ut ur fängelset efter avtjänat straff hämtas hon av sin ordningssamma syster Danica. Tanya får också bo hos Danica men upptäcker snart att systern har en pojkvän online som hon aldrig har träffat. Hon börjar misstänka att det rör sig om ”catfishing” och att han är en lurendrejare.

27 november, 2021 / / Film

Svensk thirller från 2019. Historien om ett rättssystem i förfall, om två journalister som ger allt i sökandet efter sanningen, och om en lögnare som slutar ljuga.