Mina jag och Irene

Amerikansk komedi från 2000. Motorcykelpolisen Charlie är trevlig och omtänksam, men han har en personlighetsklyvning och när han inte tar sin medicin förvandlas han till Hank. De två har inget gemensamt förutom Irene Waters, en vacker kvinna som de båda blir förälskade i. Nu måste Charlie/Hank utkämpa ett krig med sig själv för att vinna Irenes hjärta. , Skådespelare: Jerod Mixon, Mongo Brownlee, Chris Cooper, Richard Jenkins, Michael Bowman, Jim Carrey, Anthony Anderson, Renée Zellweger

Skådespelare: Jerod Mixon, Mongo Brownlee, Chris Cooper, Richard Jenkins, Michael Bowman, Jim Carrey, Anthony Anderson, Renée Zellweger

Filmen släpptes 2000. Mina jag och Irene har ett snittbetyg på 6.3 av 1581 som röstat.

Filmtrailer för : Mina jag och Irene

Läs mer om filmen på IMDB

Filmen sänds idag på TV3 lördag den 22 december klockan 23:25

Movieman.nu Skriven av:

Kommentarer är stängda.