Får jag presentera: min mamma, herr Albin

Fransk romantisk komedi från 1978. Renato och Albin är två homosexuella gentlemän som driver en nattklubb i Saint-Tropez. Renatos son, som är förlovad med dottern till en ultrakonservativ politiker, har dolt pappans verkliga identitet från de blivande svärföräldrarna. Men nu ska den pompösa politikern och hans fru komma på middag och det är sonens äktenskap som ligger i vågskålen. Skådespelare: Luisa Maneri, Carmen Scarpitta, Michel Galabru, Rémi Laurent, Ugo Tognazzi, Michel Serrault.

Skådespelare: Luisa Maneri, Carmen Scarpitta, Michel Galabru, Rémi Laurent, Ugo Tognazzi, Michel Serrault

Filmen släpptes 2010-09-07. Får jag presentera: min mamma, herr Albin har fått 5.5 av 25 i betyg.

Filmtrailer för : Får jag presentera: min mamma, herr Albin

Läs mer om filmen på IMDB

Movieman.nu Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *