Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Amerikanskt drama från 2004. Den unga Allie kommer på 1940-talet till staden Seabrook i North Carolina där hon möter Noah Calhoun och kärlek uppstår. Flera decennier senare hittas Allies dagbok av Duke, som börjar läsa den för en kvinna han regelbundet besöker på ett sjukhem. 03/03 år 2018 i TV 8. , Skådespelare: Joan Allen, Sam Shepard, James Marsden, Kevin Connolly, David Thornton, Jennifer Echols, Ryan Gosling, Rachel McAdams, Gena Rowlands, James Garner

Skådespelare: Joan Allen, Sam Shepard, James Marsden, Kevin Connolly, David Thornton, Jennifer Echols, Ryan Gosling, Rachel McAdams, Gena Rowlands, James Garner

Filmen släpptes 2004-06-25. Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta har fått 7.8 av 4360 i betyg.

Filmtrailer för : Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Läs mer om filmen på IMDB

Movieman.nu Skriven av:

Kommentarer är stängda.